Powered by Blogger

Yerli Filmler-Yabancı Filmler-Gerilim Filmleri-Erotizm Filmleri-Aksiyon Filmleri-Macera Filmleri-Dram Filmleri-Sıcak Filmler

Welcome

Kutsal Damacana Filmini İzle

Posted on 13:38 by Unknown

[poster.jpg]

Oyuncular:Şafak Sezer (Fikret) , Ersin Korkut (Asım) , Büşra Pekin (Ceren) , Eyşan Özhim (Deniz) , Berivan Karaman (Aydagül) , Settar Tanrıöven (Üfürükçü Hoca) , Erdal Tosun (Ganyan Sahibi) , Yıldırım Memişoğlu (Peder Artin)

Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.

BÖLÜM 1

BÖLÜM 2



BÖLÜM 3

Tam ekran izlemek için Sağ Alt köşedeki kare işaretine tıklayınız!

İyi Seyirler

No Response to "Kutsal Damacana Filmini İzle"

Leave A Reply